Hua Hin er en lille ferie- og badeby beliggende ca. 230 km sydvest for Bangkok. Byen har været en af thailændernes foretrukne feriebyer helt tilbage til 1920èrne hvor den nyligt anlagte jernbane kunne føre turisterne til byen. Da kong Rama VII byggede sin sommerresidens i byen i 1926 kom den for alvor på landkortet. Slottet skulle bruges til ferieophold for kongefamilien, specielt i regntiden.

Udenlandske turister har nu gennem nogle år også fået øjnene op for Hua Hins kvaliteter, specielt med den fart man har oplevet andre thailandske feriesteder som Pattaya og Phuket blive overrendt og slidt. I de senere år er der rigtig mange skandinavere der har købt hus eller lejlighed i Hua Hin, hvor man får rigtig meget for pengene sammenlignet med Spanien og Frankrig og har fordel af de meget lave leveomkostninger, det meget høje serviceniveau, og flinke og smilende mennesker.

I Hua Hin kan stort set alle mål nås til fods inden for 10 min. Skal man til byens udkant, kan man få glæde af en tuk-tuk eller taxi. Det koster  omkring 300 Baht at køre til vore udlejningsmål.

Her er alle typer forretninger og indkøbscentre, ligesom et utal af lokale og internationale restauranter. 2 personer kan spise for under 100 kr. incl. drikkevarer.

Husk på at Hua Hin er en fiskerby. Hver morgen landes der friske fisk på havnen af de meget maleriske fiskerbåde, hvis grønne lygter kan ses natten igennem ude over vandet. Derfor er der naturligvis et væld af fiskerestauranter, hvor man kan få alle sine sea-food ønsker opfyldt.

Hua Hin by Hua Hin jernbanestation
Hua Hin