Der er mange mange som spørger til, hvad der er nemmeste og billigste måde at komme fra Bangkok og til Hua-Hin. Nemmeste og behageligste er at lade vores manager sørge for der venter en minivan eller personbil på jer i lufthavn eller hotel. Jeg vil forsøge at hjælpe, læs venligst nedenfor.

  • Når i ankommer i ankomsthallen efter at i har passeret tolden, så fortsætter i til højre mod udgang 3, her vil chaufføren tage imod jer med et skilt påskrevet jeres navn.
  • Chaufføren vil hjælpe jer og bagagen over til bestilte vogn, der er parkeret i p-område
  • Totalprisen for denne tur er omkring 2300-2800 THB inklusive eventuel "told way". alt efter om i har bestilt personbil eller mini van.
  • Er i mere end 3 personer, da bestil mini van

I øvrigt lad være med at sige ja til nogen som helst, som inden eller udenfor lufthavnen kommer op til jer og spørger om i skal bruge en taxi. Dette er sandsynligvis enten dyrere private pirattaxi's eller dyre limosinefimaer.

Vi kan være behjælpelig med transport, hvis i ønsker at booke hjemmefra
. Hvis i selv ønsker at booke, da anvend de autoriserede som også forefindes i lufthavnsområdet.

Bus

Billigste transport er busser der kører fra 'Southern Bus Terminal' i Bangkok hver halve time mellem kl. 05.00 og 22.00 til Hua Hin. Busser fra Hua Hin til Bangkok afgår hver halve time mellem kl. 03.00 og 21.00

Lokal transport i Hua Hin

Lokale tuk tuk

Der er altid mulighed for, at finde en transport til og fra byen. Der må påregnes noget kørsel, da centrum af Hua Hin og stranden ikke er i gåafstand. 
 

Bil leje

Vi kan også være behjælpelig med bil leje, hvis i gerne vil rundt på egen hånd.

Vores manager Chanya udlejer sin bil for 1.000 THB om dagen. Rabat ved mere end 14 dages leje.

Scooter eller motorcykel

Der kan også lejes scooter eller motorcykel, som er et meget brugt transportmiddel i ThailandJeg udlejer min scooter for 1.500 THB pr. uge

Billeje Hua Hin Thailand Tuk Tuk taxi Thailand Tuk Tuk taxi Thailand